« راهی برای خودسازیشهید بی ریا »

خواص جعفری

جعفری یک منبع خوب اسید فولیک، یکی از مهم ترین ویتامین های گروه B ، می باشد. این ویتامین نقش های متعددی را در بدن به عهده دارد.

یکی از حیاتی ترین نقش های آن در ارتباط با سلامت قلب و عروق است. به این ترتیب که برای تبدیل هموسیستئینبه مولکول های بی خطر ضروری است. اگر مقدار هموسیستئین در بدن بالا رود، به سلامت رگ ها آسیب می رساند                                                                                                                                   در ضمن اسید فولیک، ماده مغذی مهمی برای تقسیم به موقع و مناسب سلول هاست. از این رو برای پیشگیری از سرطانها مخصوصا سرطان روده و سرطان دهانه رحمدر زنان بسیار مفید است.

از بین برنده بوی بد دهان

اگر بعد از خوردن بعضی مواد غذایی مانند سیریا پیاز، متوجه بوی بد دهانتان شدید، جویدن مقداری جعفری تازه، به خوشبو شدن دهانتان کمک فوق العاده ای خواهد کرد

درمان کم خونی

از آنجایی که جعفری هم آهن و هم ویتامین C فراوانی دارد، می تواند به درمان کم خونی ناشی از فقر آهنکمک زیادی نماید، زیرا ویتامین C ، موجب افزایش جذب آهننیز می شود.

جعفری و اگزالات ها

جعفری دارای اگزالات است. زمانی که مقدار اگزالات ها در بدن بالا برود، مشکلاتی را برای بدن ایجاد می کنند. به همین دلیل ممکن است افراد مبتلا به بیماری های کلیویو کیسه صفرا، از خوردن این سبزی خودداری کنند.

 

 

به کوشش:طلبه ثریا ابراهیمی 


موضوعات: بدون موضوع
   دوشنبه 16 اردیبهشت 1392
نظر از: همتی [عضو] 

ممنون از مطلب شفابخشتان.

1392/02/16 @ 15:13


فرم در حال بارگذاری ...

اسفند 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
جمعی از طلاب خواهر شهرستان شهربابکیم که به امید خدا در پی انجام وظیفه ایم. یا حق
جستجو
وصیت شهدا
حدیث موضوعی
دانشنامه عاشورا
زیارت عاشورا
من کالای ایرانی میخرم